Ποιοι Είμαστε

leaf free img

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΑΓΙ ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στο χώρο λιανικού και χονδρικού εμπορίου κατεψυγμένων και νωπών ειδών εστίασης.

Με γνώμονα την ποιότητα, την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση του πελάτη, ένα διευρυμένο σύστημα διανομής καλύπτει και το πιο δυσπρόσιτο σημείο του νομού Λακωνίας σε καθημερινή βάση.

Διακουμάκος

Μια ιστορία ……παράδοσης!!

Η ιστορία μας ξεκινά σχεδόν μισό αιώνα πριν.

Ο πατέρας μας Άγις Διακουμάκος και ιδρυτής της τότε εταιρείας ΑΦΟΙ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΟΥ ξεκινά μαζί  με τα αδέλφια του, με φορτηγό ψυγείο την εβδομαδιαία ‘’επαφή’’ με την Αθήνα.

Λίγο αργότερα έρχεται η συνεργασία με μια από τις μεγαλύτερες γαλακτοβιομηχανίες της χώρας, την Δέλτα βιομηχανία γάλακτος που μας καθιστά μέχρι και σήμερα αποκλειστικούς αντιπροσώπους και διανομείς της ευρύτατης γκάμας προϊόντων της.

Αργότερα και πιο συγκεκριμένα το 1982 τα ηνία παραδίδονται στην 2η γενιά της οικογενείας, σε εμάς τα παιδιά του Γεωργίου και Κώστα που καλούμαστε να συνεχίσουμε και να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά την οικογενειακή επιχείρηση προσηλωμένοι στο στόχο και στο όραμα μας φτάσαμε στο σήμερα.

Η εταιρεία απασχολεί είκοσι τέσσερεις (24) υπαλλήλους και διαθέτει είκοσι (20) αυτοκίνητα, που διανέμουν τα προϊόντα πολλών και διαφορετικών εταιρειών σε νωπά και κατεψυγμένα είδη εστίασης.

Τα τελευταία χρόνια η οικογενειακή επιχείρηση καλωσόρισε την 3η γενιά συνεχιστών κάτι που σημαίνει νέες και καινοτόμες ιδέες για την ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση του καταναλωτικού μας κοινού.

Σας ευχαριστούμε για την μέχρι τώρα στήριξη και εμπιστοσύνη!

Η Φιλοσοφία

H φιλοσοφία μας στρέφεται κυρίως γύρω από τον σεβασμό προς τον πελάτη, αλλά και τον τελικό καταναλωτή στοχεύοντας στην τροφοδοσία της αγοράς με ποιοτικά και επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες δυνατόν τιμές.

Στο πλαίσιο αυτό, η ΑΦΟΙ ΑΓΙ ΔΙΑΚΟΥΜΑΚΟΥ & ΣΙΑ Ο.Ε. παραμένει προσηλωμένη στο μοντέλο της, βασισμένη σε μία ισχυρή γκάμα προϊόντων και παρακολουθώντας εντατικά την Ελληνική αγορά, με στόχο την ανεύρεση επώνυμων και ποιοτικών προϊόντων σε όσο το δυνατόν πιο συμφέρουσα τιμή.